ONZE AANPAK

Wij vinden dat hoog gekwalificeerd en onafhankelijk valuation en M&A advies de norm moet zijn. Transparantie en kwaliteit in ons advies vormen de pijlers onder onze dienstverlening.

Wij zijn een nichekantoor dat er bewust voor kiest dicht bij haar ‘core business’ van bedrijfswaardering te blijven. Door die focus kunnen we specialistische expertise op een persoonlijke en laagdrempelige manier voor onze cliënten toegankelijk maken. Met het gewenste resultaat voor onze cliënten tot gevolg.

Onze organisatie is zo ingericht dat we voldoen aan de hoogste standaarden en kwaliteitseisen. Door de samenstelling en de verschillende competenties van ons team, kijken we verder dan standaard en voor de hand liggende oplossingen.

Onze passie voor het waarderen komt in ieder aspect van ons werk tot uitdrukking. Onderscheidend op de inhoud. Persoonlijk betrokken en met oog voor de belangen van belanghebbenden en andere stakeholders. In alles wat we doen willen we relevant en kwalitatief hoogwaardig advies leveren. Met betaalbare toegevoegde waarde voor de cliënt als doel.

Om up-to-date te blijven en voortdurend de beste kwaliteit te kunnen leveren, hechten wij grote waarde aan nauwe samenwerking met de wetenschap. Nieuwe inzichten, concepten en waarderingstechnieken omarmen wij. Deze dragen bij aan doordachte en solide oplossingen en adviezen op het gebied van bedrijfswaarderingen en transacties.