OVER ONS

BHP & Co is begin 2016 opgericht. Onze partners staan geregistreerd als Register Valuator (RV) en/of als Gerechtelijk Deskundige (LRGD). In de loop van hun carrière werkten zij grensoverschrijdend en waren betrokken bij complexe vraagstukken voor een groot aantal waarderingen en transacties in diverse sectoren, in aandeelhoudersgeschillen, voor financiële rapportage en fiscale doeleinden.

Bij de uitvoering van hun werkzaamheden hanteren zij richtlijnen die verband houden met de gedrags- en beroepsregels van de diverse professionele organisaties. Daniël en Gerard worden ondersteund door een hoogopgeleid, ambitieus en toegewijd team van analisten, consultants en wetenschappers met ervaring bij niche- en ‘big four’ kantoren.

Daniël Peters

Daniël is partner bij BHP & Co. Hiervoor was hij betrokken bij een groot aantal complexe waarderingen in het kader van geschil- en schadeprocedures, fiscale doeleinden en overdracht van intellectueel eigendom. Daniël begon zijn carrière op de corporate finance afdeling van een multidisciplinair accountantskantoor. Hij verzorgt regelmatig seminars en cursussen op het gebied van business valuation voor vakgenoten, accountants, fiscalisten en juristen. Daniël heeft een Master of Science graad in bedrijfseconomie en een post-master graad in business valuation (MBV) en finance (MiF). Voor de beroepsvereniging NiRV is hij lid van de commissies Vaktechniek en Toelating. Daniël staat geregistreerd in het LRGD als gerechtelijk deskundige.

Kantoor locatie Haarlem
Direct te bereiken
+31 23 200 12 72
Mobiel nummer
+31 64 682 76 75E-mail
peters@bhpco.nl

Gerard Holdrinet

Gerard is partner bij BHP & Co. Voor de oprichting van BHP & Co was hij als waarderingsspecialist vooral betrokken bij complexe (accounting) vraagstukken en omvangrijke aandeelhoudersgeschillen omtrent de aandelenwaarde. Voorafgaand hieraan werkte Gerard als registeraccountant bij een multidisciplinair accountantskantoor voor verschillende grote, niet-beursgenoteerde bedrijven. Zijn advies was toegespitst op verschillende  audit en boekhoudkundige kwesties. Gerard heeft een Master of Science graad in bedrijfseconomie/valuation evenals een post-master graad in business valuation (MBV). Gerard staat geregistreerd in het LRGD als gerechtelijk deskundige.

Kantoor locatie Haarlem
Direct te bereiken
+31 23 200 12 72
Mobiel nummer
+31 65 345 12 82E-mail
holdrinet@bhpco.nl