VALUATION PRODUCTS

Wij zijn een nichekantoor dat er bewust voor kiest dicht bij haar ‘core business’ van bedrijfswaardering te blijven. Door die focus kunnen we specialistische expertise op een laagdrempelige manier voor onze cliënten toegankelijk maken. Met uiteindelijk het gewenste resultaat voor onze cliënten tot gevolg. Door onze geavanceerde en efficiënte valuationmodellen zijn wij in staat om voor bepaalde vraagstukken onze kennis tegen vaste prijzen aan te bieden maar voorzien van een op maat gemaakt advies.

Onze waarderingswerkzaamheden kunnen in sommige situaties worden uitgevoerd binnen één van onze gestandaardiseerde Valuation Products. Hieronder kunt u een uitgebreide omschrijving vinden van deze producten. Indien u wilt weten of één van deze producten past bij uw vraagstuk of dat dit toch meer maatwerk is, dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.

Waarderingsopinie

Een uitgebreide en onderbouwde puntschatting van de waarde van de onderneming. Lees alles over dit product.

Waarderingsindicatie

Een beargumenteerde bandbreedte van waarderingsuitkomsten op basis van een high-level analyse. Lees alles over dit product.

Waarderingscalculatie

Een DCF-calculatie met een doorrekening van de aangeleverde financiële input van de opdrachtgever. Lees alles over dit product.